Estades a l’estranger

Viatge i allotjament

Les estades es duen a terme durant tot l’any, amb una durada mínima de dues setmanes, i són gestionades per Lingo Món a través de la nostra agència lingolingua, dedicada únicament a les estades.

Hi ha diverses opcions d’allotjament (en família, residència o residència junior) i en el cas dels alumnes més joves, tenen a la seva disposició un monitor que vetlla per ells les 24 hores del dia.

Programa Au Pair

Aquest programa és la fórmula perfecta per millorar i guanyar fluïdesa en qualsevol idioma. S’aprèn amb un cost mínim, treballant com a Au Pair a casa d’una família nativa que t’acull com a un membre més.

Cursos subvencionats

Oferim cursos subvencionats tant per a treballadors en actiu, com per a gent en atur. Es poden contractar per un mínim de 3 setmanes i a preus molt més assequibles que els cursos normals. Les destinacions són Chichester, Leicester i Bath i hi ha cursos de diferents modalitats (anglès general, per negocis, informàtica i turisme, entre d’altres).

Cursos generals i especials

Alguns dels cursos que oferim per als menors de 18 anys són: curs junior general, preparació d’exàmens, curs d’immersió, curs d’esports i programa d’any acadèmic.

Per als majors de 18 anys, oferim: curs general (intensiu, general o bàsic), preparació d’exàmens, curs d’anglès de negocis i curs d’anglès tècnic, entre d’altres.

Programes d’experiència laboral

En els programes d’experiència laboral els alumnes assisteixen a cursos d’anglès i treballen en un entorn professional alhora, amb l’opció de realitzar les pràctiques un cop acabats els estudis d’anglès.

Acreditats a:

Logo Cambridge Logo Generalitat de Catalunya Logo Universitat de Barcelona

Associats a:

Logo Unió Empresarial del Penedès

Segueix-nos a:
You tube